Sköna söndag

Idag är det söndag och om det hade varit en vanlig jobb-helg hade jag nu klarat av helgens arbete. Men, jag ska in imorgon och jobba för min kära kollega, som idag för ett år sen miste sin älskade son... Jag tänker så på er idag M, sitter här med tända ljus och känner så med dig. <3 <3 <3

Var på intervju i torsdags... Blev kallad bland 5/240 sökande.... Det är rätt bra va?! Men nu vill jag ju komma nr 1.... Hoppas hoppas.....
Så på onsdag ska jag på en intervju.... Vi får se vad som händer.... =)

När jag pratade med vårdplaneraren i Kalmar om op tid, sa hon fortfarande att det kunde bli av i slutet på mars/början på april... Och snabbt uträknat, innebär det ju att jag borde få tiden väldigt snart då jag i så fall i princip måste börja flyta nästa direkt.... Så det blir kanske, eventuellt några besked kommande veckan... Hoppas på ett par bra sådana.... =)

Har verkligen fått bevis på att jag har några riktigt bra vänner i min närhet, folk som verkligen bryr sig om mig.... Vissa visste jag redan om sedan innan men på senaste tiden har det visat sig att det finns lite "nya" som bryr sig.  =) Det är kul... Även om jag insett att en del kanske inte var så nära eller ärliga som jag förut har trott, men det är skit samma. Jag lägger energin på de som förtjänar det! =)

Nu är det snart dax för Big Brother, sen sängen. Ni får ha det kanon vänner! Puss & kram




Rödljus genom hela stan....

Ja så känns det ibland... Man kommer igång, kör en bit sakta men säkert, men så plötsligt är det stopp igen.... Igår var en riktig skitdag på jobbet... Humöret rasade så långt det bara gick, men till slut tog det ofantligt långa 12 timmars passet slut och jag kunde köra hem till mina gulliganer.... Efter lite försök till upp-peppning av mannen kändes det bättre... Men ännu har det juh inte blivit bra, jag har fortfarande inte fått grönt ljus till ett nytt arbete, med bättre tider och normal långa pass. Men som alla säger, försöker jag intala mig att, det kommer.... Frågan är bara när? Men men, jag lovar, jag ska inte ge upp....

Nu önskar jag bara att den fina vita snön kunde smälta och sedan förtsätta lysa med sin frånvaro tills november... Hehehe det behövs inte mera snö nu!!! =) Nu vill jag ha vår!!! Ljus & värme!!!

Puss på er alla <3

Inget är som väntans tider....

Nu väntar jag på besked från flera håll och det är liite frustrerande... Tålamod är, som många vet, inte min starka sida! Ska nåt hända så låt det hända nu! Jag blir lätt otålig och vill få allt med detsamma! Hehehe....

Jag skickade iväg fyra ansökningar på en vecka. Det ena var redan tillsatt, men de bad att få behålla mina papper. De övriga tre har mottagit mina ansökningar och hör av sig inom kort. Två av dom har sista ansökningsdag idag och den tredje går ut i mars. Jag hoppas verkligen få nåt av dessa tre jobben, jag känner att jag kravlat mig upp från hopplösheten, men känner oxå att jag lätt faller tillbaka om jag ständigt ska få nej, nej, nej..... Jag har verkligen fått nog av att jobba helger. Hela familjen blir drabbad, huset, mitt välbefinnande ja name it! Jag tycker bara det är så synd för jag Älskar mitt jobb, hade det varit måndag-fredag 7-16 hade jag kunnat jobba där for ever men tyvärr är det inte så, så därför lär jag förr eller senare lämna.... =(

Ringde Kalmar sjukhus idag, ville kolla hur lång tid, ungefär, man är sjukskriven efter operationen. Det brukar bli fyra veckor sa vårdplaneraren. Passade på att kolla hur jag låg till i kön nu, men i nuläget är det planerat fram till 23 mars och där var jag inte med... Jaja det kommer när det kommer.
Men jag börjar bli rädd att jag kommer missa årets bästa brottar upplevelse... Nämligen påskturneringen i Utrecht. Jag VILL verkligen åka dit men är orolig för att det kommer krocka rejält med min operation... Och när jag nu väntat så länge så vill jag inte skjuta på den i heller. Jag vill börja mitt nya liv NU!!!

Jaja, bara att träna tålamodet lite till då och hoppas jag får nåt besked i veckan. Eller nästa....

Ge mig styrka.... =)


Jag känner mej halv.....

Ja så illa är det faktisk, då jag tappade min älskade iPhone i taxin inatt!!!! Men tack och lova svarade chauffören då jag desperat ringde den för 15:e gången. Den låg där så fint i baksätet.... Han lovade stänga av den, jag fick hans nummer och vi ska träffas om lite drygt en halvtimme så jag får tillbaks den! Åhhh så skönt, jag är verkligen naken och exposed utan min älskade utomboende kroppsdel.

Igår var jag och min goa barndomskamrat ute i svängen igen. Vi började med middag med hennes mamma och moster sen fortsatte vi till mina föräldrar för att sedan avsluta kvällen på Swing in. Det var inte så mycket folk men det var bara skönt faktiskt. =) Vi dansade och smuttade goa drinkar!

Nu är Corre och Urban i Osby på tävling. Sist jag pratade med dom hade hon gått två matcher som hon vann och har en kvar. Så nu står det mellan guld eller silver-peng för henne. Tummarna håller vi så dom blir blå! =)

Lilla Dennis har nyss varit på kalas och haft skoj ett par timmar, nu ska vi snart ge oss av till Burlöv Center. Ikväll ska vi träffa Kim & Janine och det ska bli trevligt som alltid. Vi är dessutom barnlediga! =)

Nä nu får jag fixa till mej lite & köra till Arlöv! Go lördag på er!

Wiie jag överlevde!

Nu har jag äntligen provat, och jag klarade av det!!! Det var länge sen sist jag var ute och powerwalkade men nu testade jag och det gick bra, i en hel timme!!! Det gjorde bara ont de första 20 minuterna sen gick det över! =) Hahaha har ju så kassa benhinnor och har alltid ont i början då jag inte gått på länge! Men nu måste jag fan sätta fart på arslet igen! Jag ska INTE bry mej om folks blickar, tankar och dumma kommentarer! Tycker ni inte om det ni ser? Titta åt ett annat håll för f-n!!! Jag försöker i alla fall göra nåt åt eländet!!!

Jag kan inte fatta att jag låtit bli med mina PW´s så länge pga dumma kommentarer... Jag är så lycklig när jag går. Bra musik i öronen, bra med kläder och bara ut! Det är så skönt och man rensar huvudet på tankar!
Och till er som tänker fula tankar: Skit på er, jag bryr mej inte längre!!! Nu är det jag som tar kontroll och jag tänker inte släppa förrän målet är nått!!!

Nu mellanmål och en dusch innan kottehämtning! Puss på er


RSS 2.0