Nu så börjar jag fatta...

Ja, jag är trög ibland men nu börjar det faktiskt sjunka in i skallen att jag inte är mega tjockis längre! Inga av de kläderna jag hade förut passar längre... Jag ser nu att det faktiskt är jag i spegeln, om än väldigt olik!
Men jag börjar fatta nu... Och det känns för jävla bra! :) Nu ska bara självförtroendet finputsas med.

I lördags var jag på en kräftskiva med mannen och dottern. Det var en fest med gamla kompisarna härifrån trakten och det var skitkul!!! Jag kom på sen dagen efter att jag inte satt ner en enda minut på hela kvällen. Jag minglade, dansade och hade superkul!!! Det var länge sen jag var på en så rolig fest!
Och så fick jag en massa komplimanger... De flesta hade ju inte sett mig på ett tag så man fick höra en del! Och det var så klart himla kul att höra, allt slit man lagt ner ger ju tydligen resultat! :)

Idag är det ännu en grå och regnig dag... Inte så upphetsande, men vad göra! Jag tänker inte deppa ihop pga vädret i alla fall! :)

Ikväll blir det After Work!!! Så kul det ska bli då! :)

Nu är jag barnledig fram till 14 och jag funderar lite på vad jag ska hitta på. Shoppa lite kanske? ;) På fredag ska vi ju ha vårt Garden party som vi vann från Burlöv center. Och vi behöver ju lite prylar inför det!

Men annars inget nytt så jag sätter punkt för denna gång.... Ha det bäst alla! Puss

Redan höst???

Ja idag känns det så minsann... Sitter med jeans och längärmat, strumpor och fryser!!! Och då är jag inne!!! Helt galet juh! Just nu är det uppehåll men det blåser och är riktigt grått och trist...

Så tänker jag mig bort, till min söta dotter som just nu är i Turkiet och gottar sig med mina föräldrar... På fredag kommer hon hem efter 14 dagar i värmen. Härligt! Vi har pratat nästan varje kväll på Msn. Kul att se henne, vad stor hon är vår tjej! :)

Nu har Dennis lämnat dagislivet och har flyttat över till skolan. O-klass eller vad det nu kallas. Han har gått fulla dagar måndag och tisdag och idag och imorgon 9-14. Idag var jag med honom där, stannade kvar en stund då jag skulle prata med personalen och lite så. När jag skulle gå blev han helt ifrån sig... Lille grabben blev så ledsen att han skrek.... Hörde honom ända bort till parkeringen... Usch, min lilla goding... :( Men jag vet att det går över fort. Och när jag kommer 14 är han nog go och glad igen och vill säkert inte följa med hem... :)

Ja min kamp mot formen fortsätter. Jag har nu passerat 30 tappade kilon och det är gött! Jag har bra kondis och jag har kommit bra in i löpträningen. Dock har jag lite problem med fysiken nu, en muskelbristning i låret och ont i rygg, nacke och axlar... Så just nu är det paus i alla träning... Ska nog vila nån dag till sen börja lite försiktigt igen... Det är ju snart dax för lopp... Den 30/8 :)

Ja annars är väl livet som vanligt antar jag. Slut på semestrarna och snart startar skolan igen.

På lördag blir det fest :) Himla kul! Och sen nästa vecka blir det party både fredag och lördag! O på måndag after work!!! Oj oj, ja träningen måste komma igång igen annars blir det nog stopp i maskineriet här snart!

Nu tänker jag köra och köpa mig nåt snyggt! :) Ha det bäst!

RSS 2.0